.

.

New
Калъф за Kindle Paperwhite (10-то поколение, 2018 година на издаване), с каишка за ръка (образец № PQ94WIF) - Лека защитна покривка от TPU - с функция за автоматично включване / изключв?

Калъф за Kindle Paperwhite (10-то поколение, 2018 година на издаване), с каишка за ръка (образец № PQ94WIF) - Лека защитна покривка от TPU - с функция за автоматично включване / изключване

BGN 2.33

Налично
Налично

3, и малка разлика в цвета е нормално. От такива фактори, като ъгъла на снимане, осветлението, дисплей и т. 5 ултра-тънък и лек Защитава вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно. Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски. Разнообразие от стилове, Модели разнообразен, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. 【Материал】 Ултра-лек защитен капак в твърди корици от синтетика най-високо качество; Вътрешна облицовка от микроволоконной велур защитава вашето устройство от scuffs и драскотини и добавя допълнително ниво на защита и комфорт. 【Дизайн за една ръка】Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно.Калъф предпазва от ежедневните травми и съчетава в себе си тази защита, без увеличаване на обема.Специален дизайн на ръбовете може да се предотврати увреждане, причинено от падането, за да се защитите. Компактен калъф, предназначен за Kindle paperwhite (10-то поколение, випуск 2018 г.【Забележка】 Само за 6 "Kindle paperwhite 10-то поколение, модел 2018 година на издаване № PQ94 WЕСЛИ преди да купите своята практика, моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашето устройство за четене на електронни книги. Точно рязане, запазени слот за зареждане чрез USB и позицията на клавиша за включване, всички функции могат да се използват, без да махате калъф.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория