.

.

New
Непромокаеми обувки за кучета FrenchyB |4 бр. Водоустойчива устойчива на плъзгане обувки за кучета с регулируеми джапанки|Силиконови ботуши за кучета в дъждовна и снеж?

Непромокаеми обувки за кучета FrenchyB |4 бр. Водоустойчива устойчива на плъзгане обувки за кучета с регулируеми джапанки|Силиконови ботуши за кучета в дъждовна и снежна време (син, голям размер), (FBDB01)

BGN 2.33

Налично
Налично

Непромокаеми обувки за кучета Frenchy B Непромокаеми обувки за кучета Frenchy B удобни, красиви и меки, дават на кучето усещане за комфорт. Удобни, красиви и меки, дават на кучето усещане за комфорт.Моля, измерете лапи на вашите домашни любимци, както е показано на снимката, преди да поръчате.Стилни и привличащи вниманието цветове ще направи кучето си в центъра на вниманието на открито.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. забележка : -Моля измерете лапите на вашия домашен любимец, както е показано на снимката, преди да поръчате.Ние сме винаги тук, за да се уверите, че сте доволни от покупката на нашия продукт.Непромокаеми обувки Frenchy B за кучета, изработени от мек силиконов материал, който е безопасен и нетоксичен. - Ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Силиконови дождевики за защита от мръсотия, приплъзване и водоустойчиви обувки за домашни любимци на малки кучета.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория