.

.

New
Мини зимни обувки за кучета, водоустойчив обувки за кучета малки, Средни и Големи кучета с отразяващи джапанки, обувки за кучета за разходки.4шт Меки Дишащи Протект?

Мини зимни обувки за кучета, водоустойчив обувки за кучета малки, Средни и Големи кучета с отразяващи джапанки, обувки за кучета за разходки.4шт Меки Дишащи Протектори за Ръцете за Кучета Нощно използване на Открито

BGN 2.67

Налично
Налично

Сладък куче ботуши осигуряват максимален комфортИмате едно куче, което обича да се проучат околността?Вие все още сте загрижени за това, като защита на лапите на вашето куче?Обърнете внимание на обувки MUSIMC за кучета, предназначени за кучета:.Това може да подобри сигурността на кучета, извършващи туристическа през нощта. Дизайн на велкро - бързо се побира.Сложи лапите на вашия домашен любимец на хартия; Отбележете ширината на ръцете, включително и на пръстите на ръцете и ноктите, с изключение на вълна; Моля, обърнете се към таблицата с размери на фигурата, за да изберете правилния размер за вашето кученце. в една дъждовна и снежна време на закрито и на открито.Идеална за разходка, къмпинг, туризъм, лов.Мека кърпа вътре затопля кучето и доставя удоволствие студена зима.Дизайнът с широк отвор - лесно се побира и се отстранява. 【Устойчива на плъзгане】 : Дишаща защита на лапите за кучета осигурява силна стабилност и сцепление.Дизайн на средната височина предпазва длинноногую на кучето, така че кучето да може да се чувстват топли дори и в студения сезон. Отразяваща материал велкро осигурява безопасността на кучетата през нощта.Обувки за кучета MUSIMC - един добър избор за вашия четириног партньор. 【Съхранявайте кученце в безопасност】 : Обувки без дразнеща миризма, дишащи материи не намочат нокти на куче.Идеално за всички видове кучета. Нескользящая гумена подметка - здрава, износостойкая и нескользящая. 【Здрав Отбележете ширината на ръцете, включително и на пръстите на ръцете и ноктите, с изключение на вълна; Моля, обърнете се към таблицата с размери на картинката, за да изберете правилния размер за вашето кученце.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория