.

.

New
Обувки за кучета Xanday Водоустойчив Обувки за кучета със защита на лапите с Отразяващи джапанки и устойчива на износване подметка 4шт (Black07)

Обувки за кучета Xanday Водоустойчив Обувки за кучета със защита на лапите с Отразяващи джапанки и устойчива на износване подметка 4шт (Black07)

BGN 14.39

Налично
Налично

5 УДОБНО И безопасно : лесно се побира / изключване. ИЗНОСОУСТОЙЧИВИ ХОДИЛА : защита от резки и горещи тротоари.Тази водоустойчива обувки за кучета е на разположение в различни размери, можете да изберете подходящата за вашата сладък куче.Обувките се разширява с помощта на две регулируеми светлоотразителни ленти, осигуряващи стегнато и безопасно ходене през нощта. УДОБНО И безопасно : лесно се побира / изключване. КАЧЕСТВО : високо качество на платове и износостойкая подметка осигуряват гладък напредък. МЯРКА : В съответствие с най-новият модел измерва с правилния размер на кучетата и изберете подходящия. Водоустойчивост : запазва лапа в сухо и топло, тъй като дъждовна или снежна време не боли ви и разходка на вашите прекрасни кучета. МЯРКА : В съответствие с най-новият модел измерва с правилния размер на кучетата и изберете подходящия.За компанията Xanday марка xanday - това е компания, специализирана в доставката на стоки за домашни любимци.Ние ще направим всичко възможно, за да подобрим нашите услуги, тъй като удовлетвореността на клиентите е в основата на нашия бизнес.В дъждовни или снежни дни кучешка лапичка ще остане сухо и топло, тъй като много кучета не обичат да намокрите краката.Ние използваме високо качествена водоустойчива материя, износостойкую на ходилото и регулируеми светлоотразителни ленти за по-безопасно ходене на вашите кучета. КАЧЕСТВО : високо качество на платове и износостойкая подметка осигуряват гладък напредък.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория