.

.

New
Azarxis Мини Карманное Одеяло Водоустойчив Сверхлегкая Палатка, Брезент, Дъждобран, Капак от Мухи, Козирка, Плат, Преносим за нощуване на Открито, Туризъм, Парк, Градин?

Azarxis Мини Карманное Одеяло Водоустойчив Сверхлегкая Палатка, Брезент, Дъждобран, Капак от Мухи, Козирка, Плат, Преносим за нощуване на Открито, Туризъм, Парк, Градина, Плаж, Пикник (черно - 43,3 x 59,05)

BGN 1.67

Налично
Налично

? ВОДОУСТОЙЧИВОСТ и устойчивост на счупвания : Това е туристически одеяло, изработени от найлонов плат със защита от драскотини и разкъсвания, която изсъхва бързо и лесно почистване ? ГЪВКАВОСТ : Това е компактно одеяло е идеално за всички ваши приключения на открито.Ние предлагаме 20-месечна гаранция на продавача.Размер XL - 78,74 x 82,67 инча.Можете да ги използвате като одеяла за пикник или като плажни брезентовых одеяла, маршируване постелки или свръхлеки одеала за почивка. ? ИДЕАЛНИ РАЗМЕРИ : Е упаковываемое одеяло е достатъчно голям за възрастни и деца и се сгъва до размери, достатъчни, за да можете да вземете със себе си навсякъде.L - 59,05 x 70,86 инча.Водоустойчив и влага, мека кърпа, здрава. ? Много практична : Тази подложка за пикник идеален за детска походного оборудване, съоръжения за алпинизъм, плажни принадлежности, принадлежности за къмпинг, идеално място за походи, туристически пътувания, посещения на спортни събития или на почивка на фестивали.Цвят : Черен, Син, Оранжев.Четирите ъгъла са снабдени с фиксирани тояги, които са трайни и по-строги, така че няма нужда да се притеснявате за това, че походный мат отнесе вятъра.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория