.

.

New
Малко Огледало SoGuDio Огледало За грим, Десктоп Козметично огледало за грим, Двустранно Огледало с 3-Кратно увеличение, Завъртане Огледало за Баня на 360 °, Огледало За ?

Малко Огледало SoGuDio Огледало За грим, Десктоп Козметично огледало за грим, Двустранно Огледало с 3-Кратно увеличение, Завъртане Огледало за Баня на 360 °, Огледало За Грим

BGN 70.66

Налично
Налично

Той е лек, безжичен и неэлектрический, така че да не възникнат проблеми с намирането на разпределителен щит или батерииИдеален за всяка спалня, баня, Помещение включва 1 х огледало Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. хотел, личен автомобил за пътуване.Една ЧУДЕСНА идея за подарък и широко приложение: Уголемено огледало за грим с подсветка - отлична идея за подарък за Деня на майката сестри, съпруги, приятелки, визажистам.Увеличително изображение с висока разделителна способност: Ефект на двете страни е идеален за всички, които нанася грим, носи контактни лещи и выщипывает вежди, бреется, поставя на косата, грижи се за лицето или нанася спирала. * Отделно стояща огледало : независимо от това, дали тя е на тоалетката, в банята или на тоалетката масичката в гардероб или спалнята, това е козметично огледало на стойка е много полезно, защото можете да го използвате навсякъде.Той е лек, безжичен и неэлектрический, така че да не възникнат проблеми с намирането на разпределителен щит или батерии.Купи с увереност. * Десктоп огледало за грим : идеален за нанасяне на грим, носене на контактни лещи, бръснене, миене на зъбите, ексфолиация, нанасяне на грим и още много други.Описание на продукта: Това огледало е полезен инструмент за нанасяне на женски грим и мъжко бръснене, тя е огледало осигурява по-ясна визия за всяка грижа.За гарантиране на 100% удовлетворение - Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. * Това огледало може да се премести от килера на плота в други стаи на дома си и се намира в почти всяка кутия или плота. * Това огледало може да се премести от килера на плота в други стаи на дома си и се намира в почти всяка кутия или плота. * Отделно стояща огледало : независимо от това, дали тя е на тоалетката, в банята или на тоалетката масичката в гардероб или спалнята, това е козметично огледало на стойка е много полезно, защото можете да го използвате навсякъде.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория