.

.

New
BLMIEDE Кухненски покритие за Тигани, без Перфорация, Рафтове за Съхранение, Многофункционална Стойка за Разделочных Дъски, Хвърляне на Пластмасови Опаковки, Кука за ?

BLMIEDE Кухненски покритие за Тигани, без Перфорация, Рафтове за Съхранение, Многофункционална Стойка за Разделочных Дъски, Хвърляне на Пластмасови Опаковки, Кука за Хартия, Мивка за най-малките (Жълто, 15x6x5 см)

BGN 3.00

Налично
Налично

【Област на приложение】 : Държач за кърпички Може да се използва за поставянето на кърпи, салфетки, пластмасови листове, от титулярите за салфетки под шкаф и всичко, което може да се мотае. 【Област на приложение】 : Държач за кърпички Може да се използва за поставянето на кърпи, салфетки, пластмасови листове, от титулярите за салфетки под шкаф и всичко, което може да се мотае. [Размер И уши] : Дължина-салфетки : 5,7 инча, не е подходящ за тапети или оцветени стени. [Размер И уши] : Дължина-салфетки : 5,7 инча, не е подходящ за тапети или оцветени стени.Също така е възможно пробиване. [Приложими места] : Около шкафа, Плоски стени, Бани, стените на тоалетните.Също така е възможно пробиване. [Характеристики] : Здрава и лесно деформируемая, водоустойчив, с добра носеща способност, добра лепливост, лесно пада. [Характеристики] : Здрава и лесно деформируемая, водоустойчив, с добра носеща способност, добра лепливост, лесно пада.[Приложими места] : Около шкафа, Плоски стени, Бани, стените на тоалетните. [Инсталация може да бъде залепен директно или просверлена] : Свалям на защитен филм на лента и го поставете титуляр за хартиени кърпи за ръце на равно място.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория