.

.

New
Раница-хладилник Изолиран Раница-Хладилник Фланец Лека Раница за Пикник за Мъже и Жени, Раница за Обяд на 30 Кутии, Чанта-Хладилник с Голям Капацитет за Семеен Къмпи?

Раница-хладилник Изолиран Раница-Хладилник Фланец Лека Раница за Пикник за Мъже и Жени, Раница за Обяд на 30 Кутии, Чанта-Хладилник с Голям Капацитет за Семеен Къмпинг на Открито, Плажен Туризъм

BGN 16.50

Налично
Налично

Раница-хладилник изработен от ултра силна водоустойчив найлон, който не се разкъсва и не се драска, но при този лесен за носене❄️【Изолиран раница-хладилник】 : изолационен материал и запечатан подложка ? вътре изолирани раници работят заедно, като предотвратява протичане и поддържане на храната топла / студена в продължение на 16 часа. ? 【Качествен материал】 : Изолиран раница-хладилник произведен от тежка рамка от здрав плат, никога да не се разкъсва и не се драска, но при тази лесна.Този раница-хладилник е изработен от висококачествен материал, горещо пресоване на thicken PEVA, за да си напитки и закуски остават по-студени в продължение на няколко часа при температури под 15 ℃ (с и с малко пари за замразяване). ?【Универсален】 : Чанта-раница за обяд - чудесен партньор за активна почивка.Надявам се, че нашата чанта може да ви посрещне и придружи до изхода. Ние настояваме за превъзходство на продукти и клиенти.Висококачествен цип за лесно и плавно се забави.Капацитет : 30 кутии / 25 л.Освен това, лесно се оправям след употреба. ?【Голям отделение за продукти】:Размери на раницата-охладител 13,0 "x 6,5" х 17,2" (Д x Ш x В) тегло : 1,8 кг / 825 г, побира до 30 кутии (330 мл), товароподемност 50 кг, в него има достатъчно място за всичките си стоки от първа необходимост, които може да се използва като охладител кутии или бира за семеен къмпинг на открито.Нашите дизайнери и фабрика за цел да осигури на клиентите си модерни, класически, трайни и практични чанти, дамски чанти-скитник, чанти-тоут, раници и т. 1 основно отделение за съхранение на достатъчно голямо, за да побере бира, сок, сандвичи или други продукти.Вътрешна изолация от утолщенного стиропор и топлинно запечатване запечатани подплата работят заедно, за предотвратяване на протичането на охладител, без да се притеснявате за протекании, капании или никакви водянистых разливи или безпорядък.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория