.

.

New
Висящи лампи Kiven H-Тип, дължина на кабела 15,7 инча, Черен на Плетени Въжета, Ресторант декоративни Светлини, Промишлен Окачен лампа, 3 опаковки, електрическата Крушка ?

Висящи лампи Kiven H-Тип, дължина на кабела 15,7 инча, Черен на Плетени Въжета, Ресторант декоративни Светлини, Промишлен Окачен лампа, 3 опаковки, електрическата Крушка в комплекта не е включена (черен Мат)

BGN 1.67

Налично
Налично

Гнездо лампи, посочено в UL, осигурява дълъг срок на експлоатация и безопасността Ние предлагаме на настройка за типа на пистата (Halo / Juno / L-type). Ние предлагаме създаването на дължина / цвят на кабела.Основата на лампата с нажежаема жичка : E26 (лампа с нажежаема жичка продава се отделно).Вътрешен диаметър на пръстена е 1,57 инча. 【Следпродажбено обслужване】 Изработени ръчно рамка добави стильности и ще осигури една прекрасна вечер в кръга на вашето семейство или вашите гости.【Спецификация】 Размер на гнездото : диаметър 1,9 инча. 【Съвпадение с пистата H-тип】 Тази лампа е съвместима с трековой система H type 3-wire-1 circuit track system и Halo light circuit. Електрически крушки и водачи в комплекта не са включени.Ако имате някакви въпроси относно нашата окачен лампа, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ако ви е необходимо, моля, не се колебайте да се свържете с нас преди да изпратите.Тази лампа ще бъде приятен за декорация на вашия дом.Ние предлагаме индивидуални настройки за дължина / цвят на кабела и типа на пистата (Halo / Juno / L-type).Ако имате някакви въпроси относно нашите светильниках, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Чудесен избор за подарък и декорация на интериора.За безопасна употреба, моля прекъснете захранването, преди да инсталирате. 【Спецификация】 Основание : E26 (крушката се продава отделно) Материал : метал 【Уши】 Приложение : идеален за антре, кухня, спалня, трапезария, антре, бар, коридор и офис.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория