.

.

New
Нашийник-Кърпа за кучета ХАКРАХО, 4 бр, Обикновен Бял Триъгълен Шал за домашни Любимци, Триъгълни Престилки, Клондайк пасианс с Регулируема Катарама за кучета със С?

Нашийник-Кърпа за кучета ХАКРАХО, 4 бр, Обикновен Бял Триъгълен Шал за домашни Любимци, Триъгълни Престилки, Клондайк пасианс с Регулируема Катарама за кучета със Средни Размери, L

BGN 0.33

Налично
Налично

? Празен дизайн - Празен дизайн ви позволява да създавате кърпи собствените си ръце и де ги в собствения си елегантен стил, можете да направите любимите си модели от двете страни и да изберете тази, която харесва фигура в зависимост от вашите нужди и други накити.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството. ⚠️Температура на сублимация печат се препоръчва възлизат на 150 градуса по Целзий, а по време на употреба - 6 секунди. ? КАЧЕСТВО И трайност - Нашият сублимационный нашийник-кърпа за кучета е изработена от качествен полиестер, който е мек и удобен за носене вашия домашен любимец.Моля, не завязывайте твърде здраво, дръж го свободно.51 инча/22*14 см Цвят : бял пакет ?включват : ? 4 х сублимация куче кърпи яка ?Бележки : ? ръчно измерване, моля, позволете грешки са незначителни по размер.И гледайте реакцията на домашен любимец, ако има някакъв дискомфорт, моля, незабавно да го изтриете. ?УДОБНО да го ИЗПОЛЗВАТ - Яка bandhan за домашни любимци оборудван быстросъемной и регулируема катарама, които лесно се облича и да стреля.Идеален подарък за домашни любимци : Можете да изпратите тези регулируеми обикновена кърпи за кучета любимите си домашни любимци като подаръци за рожден ден или празник, тези обикновена шарена кърпа сладки и нежни, можете да се обличаш своите домашни любимци и да се направи смешни снимки, за да заснемат впечатляващи моменти. ? Обслужване на клиенти : ? Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 48 дни и гаранция 24 месеца.Универсално приложение : Обикновена бели кърпи могат да се използват за много случаи, като ежедневно облекло, празник, рожден ден, парти, или като подпори за фотосесия, на празничния костюм, празнични дрехи и така нататък.D-образен пръстен на яка може да се използва за връзка с кучешка каишка и други накити.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория