.

.

New
Набор от греди и каишки за кучета с шипове, Мека Изкуствена кожа, Здрава Шипове Гъби, Метални Нитове, Безопасни Шипастые Яки котки, Регулируеми за кучета Малки, Сред?

Набор от греди и каишки за кучета с шипове, Мека Изкуствена кожа, Здрава Шипове Гъби, Метални Нитове, Безопасни Шипастые Яки котки, Регулируеми за кучета Малки, Средни и Големи породи, Коте, Куче, Булдог, Черен S

BGN 10.52

Налично
Налично

❤【Сигурна спойка : 】 Не се притеснявайте за това, че спойка да навреди на вашия домашен любимец, нитове не остри, така че е безопасно да се носят [РЕГУЛИРУЕМИ маншети с бодли : ] 5 регулировочных дупки, за да настроите [СИГУРНА спойка : ] Не се притеснявай за това, че спойка поранит на вашия домашен любимец, нитове не остри, така че да ги носите безопасно. ❤【ЯКИ за МАЛКИ КУЧЕТА И КОТКИ на СРЕДНИЯ РАЗМЕР : 】Подходящи за малки кученца, котки, малки кучета, средни кучета и големи кучета. [Измерете преди да поръчате : ] на първо място, моля, внимателно измерва с кучето си, за да се уверите в правилността на размера преди да поръчате, консултирайте се с нашата таблица размери.Описание яка за кучета с бодли : [Материал : ] Полиуретан, Кожата [Размер : ] XXS; XS; S; M; L; XL Характеристики : [МАТЕРИАЛ : ] Здрава и устойчива висококачествена изкуствена кожа, настоящата никел фитинги и трайно D-образен пръстен за защита на шията [ЯКИ за МАЛКИ КУЧЕТА И КОТКИ на СРЕДНИЯ размер : ], Подходящи за малки кученца, котки, малки кучета, средни кучета и големи кучета, като, например, кученца; чихуахуа; shih дзъ; пудел; corgi; saluki; Джак-ръсел-териер; мопс; хъски; Shiba; бостън-териер; френски булдог; немска овчарка; стафордшир териер; cane corso Роттвеллер; датски дог. Х Нашийник за куче с каишка. ❤【S】 Подходящ за регулируеми по дължина 10,5-13"(27-33 см), ширина 1 "/2,5 см, дължина 14,6/37 виж ❤【МАТЕРИАЛИ : 】 Здрава и устойчива висококачествена изкуствена кожа, настоящата никел фитинги и трайно D-образен пръстен за защита на шията.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория