.

.

New
Аниме Обяд-Бокс, изолирано Мека Чанта за Обяд за мъже и Жени, Множество Чанта-Тоут за Обяд, Подаръци с Държач за бутилки с вода за офис, Тренировки, Пътувания, Пикник-?

Аниме Обяд-Бокс, изолирано Мека Чанта за Обяд за мъже и Жени, Множество Чанта-Тоут за Обяд, Подаръци с Държач за бутилки с вода за офис, Тренировки, Пътувания, Пикник-Черен

BGN 2.00

Налично
Налично

【УДОБЕН ДИЗАЙН】 Тази солидна изолирано чанта за обяд създадени да отговарят на вашите нужди на хранене, лека закуска и напитки Чанта за обяд - това е нещо, което ви трябва в ежедневието, не твърде голяма и не твърде малка за вас. 【ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЖОБОВЕ】 Преден джоб с цип за ключове или мобилен телефон, вътрешен мрежест джоб за офицерски аксесоари, два странични джоба за напитки, бутилки с вода или други малки предмети.Дизайн на дръжката с ключалката е удобно за носене, може да се мотае си раница, например, фитнес чанта или пътна чанта за удобство на излизане на улицата. 【Ниско тегло и лесна за осъществяване】 Размери : 10.Вътрешен изолационен слой на този обяд-бокс помага да се запази храна хладка или топла. 【В НЯКОИ СЛУЧАИ】Обяд-бокс прост дизайн, подходящ за възрастни, юноши или деца.Здрава конструкция с двойни ципове лесно да се отваря или затваря. 【Е изработен от термоустойчива, изолирани и повторното използване на материали】Изолиран пакет за обяд е изработен от плат Оксфорд с висока плътност, а вътрешната част - от неръждаема дебелото алуминиево фолио, водоустойчиви, херметически затворени, многократно и дълготрайни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория