.

.

New
Пеперуда Птици Черен Фон Тактическа Чанта за Обяд Изолирано Чанта за Обяд, за Жени, Мъже, Многократно Хладилник за Обяд с пагон Фланец Водоустойчив Обяд-Бокс Чанта ?

Пеперуда Птици Черен Фон Тактическа Чанта за Обяд Изолирано Чанта за Обяд, за Жени, Мъже, Многократно Хладилник за Обяд с пагон Фланец Водоустойчив Обяд-Бокс Чанта за приготвяне на храна за Работния Пикник

BGN 10.40

Налично
Налично

нГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Размер на тактически чанти за обяд е 10. ►Материал : полиестер, технологията на дигитален печат, печат на цялото тяло, не е лесно да избледняват. храна, закуски, напитки, плодове или зеленчуци, които можете лесно да добавите в полезен обяд.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Лесен за моющаяся подплата, подсилена дръжка, подвижна презрамка и режим на отваряне и затваряне на метални двойни ципове.2 инч, в който могат да се настанят 2-3 съда за приготвяне на храна за възрастни размер или 12 кутийки за напитки обем 330 мл.Презрамка оборудван с удобна подплата на рамото, която може да намали триенето и да се намали натиска върху рамото си.Подсилена дръжка за носене на ръка, можете да го носите на гърба си или на ръка, е предназначена за удобно пренасяне за еднократна употреба. ►Описание тактически чанти за обяд : В страничните и предните джобове и достатъчно място за бутилки с вода, медикаменти и други предмети. ►Идеален подарък : чанта Тактическа за обяд - перфектния подарък за ваш баща, съпруг и приятел за офис, парк, плаж, къмпинг, лодки, барбекю или други дейности на открито; ►Резервни части за обслужване на:Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Той може да се регулира на желаната дължина.Отзад има лента, за да улесни връзката на чанти за съхранение на ключове, катерене пряжек, слънчеви очила и т.УДОБНА ПЕРЕНОСКА : Тактическа чанта за обяд идва с регулируем подвижен пагон с дължина 11,4-23,4 инча.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория