.

.

New
ZVOSOO Изолирани чанти за обяд за жени и мъже, за Многократна употреба детски Чанти за обяд, Водоустойчива чанта за Обяд, Чанта с множество джобове за работа, офис, Пикн

ZVOSOO Изолирани чанти за обяд за жени и мъже, за Многократна употреба детски Чанти за обяд, Водоустойчива чанта за Обяд, Чанта с множество джобове за работа, офис, Пикник, улици, училища (Военен зелен)

BGN 3.99

Налично
Налично

Препоръчва от производителя на потребител : над 3 годиниДокато В други торби за обяд се използва плат Оксфорд 150 D или други нестандартни тъканни материали, ето защо ние предлагаме 3-годишна гаранция беспроблемного връщане. Трайни ленени дръжки правят пакет от изключително здрав, като се гарантира безопасността на вашата вечеря. ?[Водоустойчива и термоизолированный] : Оборудван термоизолированной подплата, която е мека и лесно за почистване, достатъчно избършете я с влажна кърпа. ?[Голяма капацитет и приложимостта] : Чанта за обяд размер 9,5x8,5x6 см, което я прави лесна за транспортиране ястия, мезета, бутилки за овлажняване и много други. ?[Голяма капацитет и приложимостта] : Чанта за обяд размер 9,5x8,5x6 см, което я прави лесна за транспортиране ястия, мезета, бутилки за овлажняване и много други.В него може да се транспортира обяд, напитки и леки закуски, а също и чаши за вода, чадъри, прибори за хранене, салфетки, ключове, телефони и т.Докато В други торби за обяд се използва плат Оксфорд 150 D или други нестандартни тъканни материали, ето защо ние предлагаме 3-годишна гаранция беспроблемного връщане.Този множество чанта за обяд чудесно жени, мъже и деца за опаковане на храна и напитки на работа, в училище, на пикник, на плажа, в пътни пътуване, къмпинг, за пътуване или за всякакви дейности на открито. ?[Е изключително издръжлив и сверхпрочный] : При изтегляне на пакет за обяд с тегло 22 килограма, той стои непрекъснато разклащане на машината за повече от 6000 пъти. ?[Висококачествени материали и спестяване на пари] : В торби за обяд ZVOSOO се използва водоустойчив плат оксфорд 400 D.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа.?[Висококачествени материали и спестяване на пари] : В торби за обяд ZVOSOO се използва водоустойчив плат оксфорд 400 D. ? [Гаранция на пакет за обяд ZVOSOO] : Ако не сте 100% доволни от нашите пакет за обяд, ние ви предлагаме възстановяване или замяна в рамките на 3 години.Допълнителен страничен джоб Дизайн големия преден джоб е много подходящ за настаняване на автобусни карти, ключове, телефон и други дребни елементи. ?[Водоустойчива и термоизолированный] : Оборудван термоизолированной подплата, която е мека и лесно за почистване, достатъчно избършете я с влажна кърпа.Хастар изработен от утепленного материал, благодарение на което храната ще остане студено или топло за около 5 часа.Този пакет за обяд е проектиран така, че да бъде лесно преносим и да имат по-голяма капацитет.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория