.

.

New
Държач за Сешоар Самоклеящийся Органайзер За инструменти за Коса Държач За Сешоар Монтиране на стена Органайзер За Инструменти За Грижа За косата Спестяване на пр

Държач за Сешоар Самоклеящийся Органайзер За инструменти за Коса Държач За Сешоар Монтиране на стена Органайзер За Инструменти За Грижа За косата Спестяване на пространство в Банята (сив Металик)

BGN 13.33

Налично
Налично

Той е идеално, особено за по-малки бани с ограничено пространство Свалям защитен филм с лепило и залепете на стената.【Естетически приятен】: Минималистичен дизайн : след Пускането на сешоар този държач за сешоар, вашата баня ще изглежда спретнато.Титуляр вилици дава възможност за идеално съхранение на щепсела. 【 Бърз монтаж】 : Без пробиване и лесен монтаж-Благодарение на нашата солидна безпроблемна стикер комплект чаши ще бъде здраво прикрепен към гладки повърхности (плочки или стъкло). Почистете стената и подсушете я.И може да се използва в банята, спалнята, банном център и фризьорски салон.Това е един универсален размер, който е подходящ за 90% марки фенов за коса.Минималистичен дизайн идеално се вписва в стила на домашен интериор. 【Здрави и годни за рециклиране материали】: Продуктът е произведен от ABS (акрилонитрилбутадиенстирола) - хранително пластмаса, която може да се преработва екологично чист начин.Моля, не приклеивайте го за тапет, светеща стена, грапава повърхност или тепетата. За монтаж не изисква пробиване и инструменти.Неговото плавно отваряне няма да навреди на фену.Защо е толкова важно да има багажник за сешоара?Държач за сешоар YOBEYI ще запази вашия сешоар в внимателни ред на всяка гладка повърхност, на която сте го инсталирайте. Виси на него неща след 24 часа. 【Съвети за използване на】 : да се Избягва използването на този продукт за меки и нестабилни повърхности, като например гипсокартон и тапети, тъй като силно лепило в съчетание с голямо натоварване може да повреди или скъса ги.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория