.

.

New
Стенен Държач за сешоар VITABONA/Органайзер за инструменти за коса, Стенен Държач за сешоар с регулируема височина 7, Органайзер за горещи инструменти за сешоар, черен ?

Стенен Държач за сешоар VITABONA/Органайзер за инструменти за коса, Стенен Държач за сешоар с регулируема височина 7, Органайзер за горещи инструменти за сешоар, черен органайзер за сешоар, ютия....

BGN 9.63

Налично
Налично

Освен това, стенен държач за сешоар лесен за почистване, е добре да отвежда топлина и горещи инструменти, които бързо са готини, нищо не боли!Не се колебайте да изберете начин на инсталиране, който е най-подходящ за вас!.Освен това, стенен държач за сешоар лесен за почистване, е добре да отвежда топлина и горещи инструменти, които бързо са готини, нищо не боли!. 2) Прибив пирони към стената спални / баня.Предвидено седем регулируеми височини на оригиналната си височина, а максималната височина на вратите на гардероба за притежателя на сешоар е до 16 инча.Можете да регулирате височината, в зависимост от вашите врати, шкаф и сешоар, за да се предотврати неправилното затваряне на вратите на шкафа.Тази конструкция и на притежателя на инструмента за коса спестява място и може да се монтира на стената в банята / вратата на гардероба / дрешник.Съвети : за Да е по-стегната залепи стикер към стената, моля, използвайте монтиране на стена организатор за инструменти за коса за задържане на тежки предмети и след 24 часа използването на самозалепващи се етикети.Долу е мрежова структура, в която могат да се съхраняват по-малки елементи, като например малки фиби за коса, малки гребени и т. 【7 Регулируеми височини】Стандартна височина на организатор за инструменти за коса под мивката е 10 инча.Съвети : за Да е по-стегната залепи стикер към стената, моля, използвайте монтиране на стена организатор за инструменти за коса за задържане на тежки предмети и след 24 часа използването на самозалепващи се етикети. 【Спестяване на пространство】Органайзер hot tools се състои от три секции за съхранение на сешоар, маша, токоизправител, четки и гребени.Долу е мрежова структура, в която могат да се съхраняват по-малки елементи, като например малки фиби за коса, малки гребени и т.Предвидено седем регулируеми височини на оригиналната си височина, а максималната височина на вратите на гардероба за притежателя на сешоар е до 16 инча. 【Спестяване на пространство】Органайзер hot tools се състои от три секции за съхранение на сешоар, маша, токоизправител, четки и гребени. 【Здрав материал】 Органайзер за сешоара е изработена от неръждаема стомана с висока плътност. 【Здрав материал】 Органайзер за сешоара е изработена от неръждаема стомана с висока плътност., Този уникален дизайн, също така не е податлив на корозия. Това е дъното може да задържа малки предмети, без да им дава да падне в долния край и утолщен, и тънки инструменти за коса лесно да се измъкне. 3) С помощта на самозалепващи се етикети прикрепете органайзер за съхранение на косата към гладка стена.【3 Начина за инсталиране на】Стенен държач за сешоар можете да зададете по три начина : 1) Висящи над като кабинет.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория