.

.

New
Yardwe 12шт Качающаяся Врата на Панта Екранните Врата Панта Врата Панта на Кабинета на Гръдните Линия Шарнирные Линия Тежки Подвижни Панти Флажковые Линия Снимающиес?

Yardwe 12шт Качающаяся Врата на Панта Екранните Врата Панта Врата Панта на Кабинета на Гръдните Линия Шарнирные Линия Тежки Подвижни Панти Флажковые Линия Снимающиеся Линия Подвижни панти Щори

BGN 7.06

Налично
Налично

-Материал : панти от неръждаема стомана за тежки условия на работа -Размер : 6Описание на продукта Мини-панти Подвижна линия-удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи известно време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.ПАНТА ЗА ВРАТА - Широко се използва в различни вратите, вратите на шкафове, дървени врати, вратата на бараката и други мебелни врати.ПАНТИ ЗА МОБИЛНИ КЪЩИ - Бързо въртене, като панта и сърцевината на вала могат да се върти гладко. - Бързо въртене, здрав лагер, панти и жило вала могат плавно завъртане на панта доводчика врати.Подвижни панти за свързване на изящна изработка може добре да ви служи, не ломаясь при това.Панти Тази повдигаща панта много практичен и надежден.ЛЯВАТА И ДЯСНАТА ЛИНИЯ - Изработени от неръждаема стомана, с висока плътност, трайни и са предназначени за продължителна употреба. - Голяма площ на напрежение, най-добрата носеща способност, за сметка на усилия при отваряне и триене от пантите с прорези по повърхността. - Стабилни характеристики, висока производителност и по-голяма надеждност, лесни за монтаж панти за мобилни къщи. -Цвят : както е показано на фигурата е Подвижна врата контур - Удебелена плоча от неръждаема стомана, която лесно се деформира по време на употреба на пантите на гардероба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория