.

.

New
ALINsam 10 Комплекта Меки Ключалки на кабинета Амортизационен Буфери за едно крайно положение на Крилото на Кухненски шкаф Тихо Затваряне на чекмеджето на кабинета Ха?

ALINsam 10 Комплекта Меки Ключалки на кабинета Амортизационен Буфери за едно крайно положение на Крилото на Кухненски шкаф Тихо Затваряне на чекмеджето на кабинета Хардуер

BGN 9.30

Налично
Налично

♥ На помещение и включва : 10 x Буфер вратата на газта с винтовеЗащитете своите врати от хлопанья. ♥ Може също да се използва за повечето самозакрывающихся чекмеджета. ♥ Материал : ABS.Защитете своите врати от хлопанья. ♥ Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета.Идеален за кухни и бани.♥ Материал : ABS. ♥ Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета./Размер : погледнете снимката ♥ Тези врати буфери представлява специална система, разработена за намаляване на скоростта на затваряне на всички врати. ♥ Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за намаляване на скоростта на затваряне на всички врати. ♥ Може също да се използва за повечето самозакрывающихся чекмеджета. ♥ На помещение и включва : 10 x Буфер вратата на газта с винтове. ♥ Може също да се използва за повечето самозакрывающихся чекмеджета.Много лесен за инсталиране.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория