.

.

New
Daimay 50 Бр. Антични Бронзови Мини-Панти Ретро-Панти с 200 Бр. Сменяеми Винтове за Дървен Ковчег в Ковчег за Бижута Гардероб направи си САМ Аксесоари (18x16 мм)

Daimay 50 Бр. Антични Бронзови Мини-Панти Ретро-Панти с 200 Бр. Сменяеми Винтове за Дървен Ковчег в Ковчег за Бижута Гардероб направи си САМ Аксесоари (18x16 мм)

BGN 1.33

Налично
Налично

Изработен от висококачествено желязо, а повърхността е покрита с изложение на мед покритие, устойчиво на корозия и не ржавеющим - Идва с подходящи винтове, лесен за инсталиране. - Опаковани в кутия за съхранение, удобен за съхранение. подходящи винтове за монтажните отвори, лесно може да се настрои с помощта на отвертка.Описание : - Опаковка от 50шт линии, е достатъчно за повечето занаяти.Опакована в пластмасова прозрачна кутия за съхранение, удобен за използване и съхранение, лесно да се види какво има вътре.Идеален за малки проекти също е отличен дърводелец книги, кутии за бижута, изработка на модели, кутии за съхранение, кухненски шкафове, куклена къща, чекмеджета и така нататък.Дължината на всяка линия е 18 мм, ширина - 16 мм, в напълно разложенном формата на тези красиви декоративни панти-пеперуди могат да използват, за да придадат красота дребничка изделия.Изработен от висококачествено желязо, а повърхността е покрита с изложение на мед покритие, устойчиво на корозия и не ржавеющим. подходящи винтове за монтажните отвори, лесно може да се настрои с помощта на отвертка.Опакована в пластмасова прозрачна кутия за съхранение, удобен за използване и съхранение, лесно да се види какво има вътре.Технически характеристики : Размер на електрически вериги : 0,7*0,63 инча/18*16 мм (Д х Ш в напълно разложенном формата) Цвят : Античен бронз Материал : желязо и античен латунное покритие Количество : 50 комплекти за Помещение включва : 50 мини-вериги от антични месинг 200 x подходящи сменяеми винтове 1 x прозрачна кутия за съхранение.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория