.

.

New
2 елемента Регулируем Ъглов Механизъм и Панта на Метална Стоманена Черно Разтегателен диван Обзавеждане За Легла Малката Панта с Двойно предназначение - (Стил А)

2 елемента Регулируем Ъглов Механизъм и Панта на Метална Стоманена Черно Разтегателен диван Обзавеждане За Легла Малката Панта с Двойно предназначение - (Стил А)

BGN 3.00

Налично
Налично

Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Помещение включва : Панта за дивана-легло от 2 теми Забележка : 1. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. * 3-лентов регулируем ъгъл, както е показано на картинката * идеален за леглото или дивана * В комплекта са включени 2 регулируеми ъглови панти за разтегателни дивана. * Изработена от материал, устойчив и практично за използване. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. * Изработена от материал, устойчив и практично за използване.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : черен Размер : приблизително 125x43,5 мм В комплекта са включени : 2 броя панти за разтегателни дивана Забележка : 1. Помещение включва : Панта за дивана-легло от 2 теми Забележка : 1. * Изработена от стомана.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория