.

.

New
NYKCPJMW Градинска Стенни Пепелник 2л от Неръждаема Стомана, Голяма Стенни Пепелник с Капаче и защита от корозия, Стенни Пепелник от Неръждаема Стомана за Дома, на улиц?

NYKCPJMW Градинска Стенни Пепелник 2л от Неръждаема Стомана, Голяма Стенни Пепелник с Капаче и защита от корозия, Стенни Пепелник от Неръждаема Стомана за Дома, на улицата, в бара, офис

BGN 44.40

Налично
Налично

✎Стенен пепелник за външно приложение Стенни дизайн е лесен за инсталиране ✎Стенни пепелник е чист вид, а също и пожаробезопасна. ✎Стенни пепелник е чист вид, а също и пожаробезопасна.Устойчив, сигурен, красив, противоугонный, издръжлив и т. ✎Материал стенните пепелници е лесен за поддръжка и почистване, което пести вашето време и усилия.Name : 1 * Стенни градинска пепелник за цигари Моля, обърнете внимание, че : 1. ✎Стенни пепелник крие всичко се хвърля фасове, оставяйки чисто пространство и помага за намаляване на миризмата. ✎Стенни пепелник крие всичко се хвърля фасове, оставяйки чисто пространство и помага за намаляване на миризмата. ✎Стенен пепелник за външно приложение Стенни дизайн е лесен за инсталиране. ✎Пепелник върху външната страна на стената, за барове, клубове, офиси, барове, ресторанти или всеки друг общ зона за пушачи. ✎Материал стенните пепелници е лесен за поддръжка и почистване, което пести вашето време и усилия.Пепелник за външни стени се Прилага в местата за пушене на обществени места като летища, паркове, жилищни площи, хотели, търговски центрове, улици, клубове и туристически дестинации.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория