.

.

New
Битови Креативни Аксесоари За Чайна церемония Керамичен Пепелник Проста Модни Голяма От Капака на Пепелника За Спални Хол Подарочное Декорация на Кутия за Съхран?

Битови Креативни Аксесоари За Чайна церемония Керамичен Пепелник Проста Модни Голяма От Капака на Пепелника За Спални Хол Подарочное Декорация на Кутия за Съхранение (Цвят: черен)

BGN 8.48

Налично
Налично

★ След щателно измерване в три по-малки вдлъбнатини може плавно да поставите цигари, канали, кръгли и гладки, с тях е лесно да се ползват ★ Използване на резервоар за съхранение на вода, выкуренные цигарите могат да се поставят във вода, а след това го хвърли в пепелника за чистота. ★ Дъното гладко, което намалява триенето, за работния плот.★ Купи с увереност - ако получите дефектна стока, ние ще го доставим отново, или ако възникнат някакви проблеми с качеството, ние ще ви предоставим най-доброто решение в рамките на 24 часа. ★ След щателно измерване в три по-малки вдлъбнатини може плавно да поставите цигари, канали, кръгли и гладки, с тях е лесно да се ползват. ★ Керамика необичайна и щедра, глазурованная гранулированная, в допълнение към своите практически функции, тя все още е произведение на изкуството с определена художествена стойност. ★ Дъното гладко, което намалява триенето, за работния плот. ★ Керамика необичайна и щедра, глазурованная гранулированная, в допълнение към своите практически функции, тя все още е произведение на изкуството с определена художествена стойност.Добре дошли в нашият магазин : имаме богат опит в производството на стоки за дома, и в магазина са много видове пепелници, които са едновременно практични и евтини. ★ Купи с увереност - ако получите дефектна стока, ние ще го доставим отново, или ако възникнат някакви проблеми с качеството, ние ще ви предоставим най-доброто решение в рамките на 24 часа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория