.

.

New
Zamihalaa на едро 100-1000 бр. Пушистое Страусиное перо 30-35 см, Домашно Сватбена Украса със Собствените си ръце, Пера за Карнавального Костюми, Вечерни Пера за Бродерия - Бял?

Zamihalaa на едро 100-1000 бр. Пушистое Страусиное перо 30-35 см, Домашно Сватбена Украса със Собствените си ръце, Пера за Карнавального Костюми, Вечерни Пера за Бродерия - Бяла - 200 бр.

BGN 1.00

Налично
Налично

Моля, изберете внимателно, преди пускането на вашата поръчка!Изделия имат типичен дизайн от пера, който можете да използвате за украса от пера, украшения от пера и бродерия от пераПродукти, които са с типичен дизайн от пера могат да се използват за направата на украшения от пера, украшения от пера и бродерия от пера.Можете да използвате красиво перо за направата на различни занаяти. щракнете върху КУПИ СЕГА, ако имате нужда от всяка помощ, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.STF и гъвкави пера популярен за декориране на шапки и аксесоари за клипове със собствените си ръце!.Показаните по-долу Пера за отлични за всички видове занаяти.Ние продаваме всички цветове по отделно.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите.Ние предлагаме на клиентите си разнообразие от цветове и броя на избор.Всички наши естествени пера.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория