.

.

New
Осетинский Перука, Завързана с дълбока вълна, Синтетични Черна Къдрава Къдрави Перуки за черни жени, Средната Част, 26 Инча, Без Перука, с дълбока Вълна Отпред, Перук?

Осетинский Перука, Завързана с дълбока вълна, Синтетични Черна Къдрава Къдрави Перуки за черни жени, Средната Част, 26 Инча, Без Перука, с дълбока Вълна Отпред, Перука за жени, Естествени къдрици и за ежедневна употреба

BGN 8.66

Налично
Налично

В тях можете да изглеждате по-привлекателни, уверени, красиви и секси 【Обнови синтетичен материал】 Нашите дълги дълбоки перуки за черни жени изработени от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, който прави къдрава перука е много пухкава, мека и гладка, намаляват възли и загуба на коса. Този синтетични перука, така че по време на използването може малко спутаться и да падат, това е нормално, моля не се притеснявайте.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. тематични партита, видео.Всички синтетични перуки могат леко да падат, това е нормално.【Стил перука с дълбока вълна от】 Дълги перуки, с дълбоки swirls за чернокожите жени са много модерни, с текстура на перука с дълбоки вълни.В областта на линията на растеж на косата, има имитация на кожата на главата, което може да ви помогне да се направи перука по-естествено.И, моля, не перука четка, това може да навреди на синтетични косми е океанска вълна. 【Удобни и леки в чорап】 Синтетични къдрава перуки с дълбока вълна за черни жени са изработени от висококачествена еластична и дишаща вътрешна мрежа, която е много удобна за носене и с които не е лесно да падне. Спрей необходимото количество средства за грижа за перука с водна завивкой, за да се намали статичното електричество. Четка за дългата перука с дълбоки swirls ръчно или с помощта на гребен с широки зъбци.Помага да създавате идеален образ за ежедневието, работа, срещи, концерти, cosplay, костюми, партита.Дълги черни перуки изглежда по-естествено. Извадете перука от опаковката и внимателно разклатете го с дълбоки swirls.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория