.

.

New
YTOOZ Синтетични Перуки Отпред на африканските жени с Дълги гъвкави проводници и коса на Бебето, Вълнообразни Черна Перука за Тялото, Синтетичен Зелена Перука, Безцв?

YTOOZ Синтетични Перуки Отпред на африканските жени с Дълги гъвкави проводници и коса на Бебето, Вълнообразни Черна Перука за Тялото, Синтетичен Зелена Перука, Безцветен Перука, 24 инча

BGN 81.03

Налично
Налично

Размера на капачки за бутилки : обиколката на капачки за бутилки е 21,25-23,00 инча, размер може да бъде свободно своите Функции и предимства : Синтетични перука отпред е изработен от висококачествен 100% высокотемпературного влакна Съберете косата в пучок3. Застегните каишка и отново срешете перука четка.Етапи на носенето на перуки : 1. Плътност на косата : 150% плотности3.Моля, обърнете внимание : всички перуки отшумяват, особено когато нямаш в тях за първи път, че е нормално явление. Различни случаи носене : подходящ за всякакви дейности, такива като Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи, ежедневни облекла, парти и модни ревюта.Регулируем размер на капачки за бутилки : кука за закрепване на куката може да се регулира в съответствие с обиколката на главата, подходящ за голове с различни размери, дишаща еластична мрежа осигурява удобно носене. Сложете си шапка за перука на главата, след това подправете всички косми в шапка и сигурно шапка 4.Характеристики на косата : Изкуствена перука е мек перука и естествен вид пред завязыванием.Най-добрият избор на перуки ще ви позволи да се открояват в обществото.Висококачествени материали-изработен от висококачествени термоустойчиви синтетични влакна, е най-добрият влакнести материали за перуки, може да осигури парикам продължителна употреба, естествен външен вид, мекотата на ръцете, лекота вържете, намаляване на загуба и entanglements.Цветовете могат да се различават леко в зависимост от настройките на вашия персонален компютър или монитор за мобилен телефон.То е удобно да се носят всеки ден, и той няма да навреди на косата. Сложете си перуката на главата си и издърпайте регулируема презрамка, за да се подхожда по размер на головы5.Ние ще направим всичко възможно, за точно предаване на цветовете на всички продукти.Лесно се почиства и се сервира.От всеки ъгъл той изглежда естествено и красиво, удобно чорап, подходящ за повечето жени.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория