.

.

New
13x4 Тъмно Кестеняво Дълги Къдрави Перуки от естествена коса 180% Плътност, тъмно Лилаво, Дълги Къдрави Перуки за черни жени, HD Прозрачна Дантела Перуки, изработени от ?

13x4 Тъмно Кестеняво Дълги Къдрави Перуки от естествена коса 180% Плътност, тъмно Лилаво, Дълги Къдрави Перуки за черни жени, HD Прозрачна Дантела Перуки, изработени от Човешка коса, предварително выщипанные с детски

BGN 99.99

Налично
Налично

?【 13x4 кестенява перука, завързана с масова вълна отпред】 13x4 перуки с дантелен закопчалка от човешка коса, предварително выщипанные, те могат да бъдат разделени на раздяла, ако ви харесва страничната част или средна част 4,3 Расчесывается, перуки по-лесно улавяне, трайни и удобни в чорап. Шапка за перука : удобни за носене перука; 3.Може да се завърже на опашка и плетена коса; поддръжка на различни стилове на дизайн. Лентата за топене на дантела : използва се за стопяване на дантела и задържане на косата на детето на място, за да си перуки изглеждат максимално естествено; 5. Регулируема еластична каишка ~, лесно регулиране на размера с шапка за перука. Дишаща шапчица, по-дишаща, комфортна и мека. Размер шапчица : средно (22,5 инча), среден размер, подходящ за повечето размери на главата.Шапка със среден размер (22-22, 5 инча) с 4 расческами и регулируеми джапанки и интересите на повечето хора и по-лесно да се инсталира и да се носят. ?【Цветна перука от човешка коса Лятна тема】кестеняво съраунд вълнообразни перука от човешка коса - модерен цвят, подходящ за лятото, който ви хубав цвят на лицето и щастливо настроение.Можете да се наслаждавате на цвета на косата на своя идол и да го промените по свое усмотрение.Копринена торбичка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория