.

.

New
Отпуснете се, Впитайте, отпуснете се, Дишайте боядисани стени от дърво в банята, Стенно изкуство в банята, Картини за баня, боядисани стени от дърво в банята, Знаци з?

Отпуснете се, Впитайте, отпуснете се, Дишайте боядисани стени от дърво в банята, Стенно изкуство в банята, Картини за баня, боядисани стени от дърво в банята, Знаци за баня, Интериор баня, Комплект за декор за баня

BGN 35.70

Налично
Налично

? РАМКА В комплекта не са включени: Пригответе любимите си рамка и нанесете тези артистични щампи в продължение на няколко минути, за да декорирате вашите стени. ? РАМКА В комплекта не са включени: Пригответе любимите си рамка и нанесете тези артистични щампи в продължение на няколко минути, за да декорирате вашите стени.? ОПАКОВКА В СТРОГА КРАФТ-плик : Ние използваме здраво крафт-плик с нанесен върху него логото на нашата марка. ?ВДЪХНОВЯВАЩИ ДУМИ - ТОВА е СЛЪНЦЕТО: Вдъхновяващи думи карат хората да отговарят на слънчева светлина и дъга.Тези картини са идеално се вписват в стандартната рамка за снимки с размер 8 х 10 инча.Добро качество, и вие няма да се притеснявате за появата на бръчки.Добро качество, и вие няма да се притеснявате за появата на бръчки. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ХАРТИЯ СЪЗДАВА КРАСИВА светкавица : 7600 цветове, ярки цветове, фигура илюстратор са се разпечатва, в художествени картини присъства магията на цветовете. ? ОПАКОВКА В СТРОГА КРАФТ-плик : Ние използваме здраво крафт-плик с нанесен върху него логото на нашата марка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория