.

.

New
Кликнете два ПЪТИ на ГОТОВ ЗА ПУСКАНЕ на 12-ти мини-албум на CD + POB + Сгъваема плакат в опаковка + Книга + Картичка + Фотокарточка с посланието + Фотокарточка + Проследява

Кликнете два ПЪТИ на ГОТОВ ЗА ПУСКАНЕ на 12-ти мини-албум на CD + POB + Сгъваема плакат в опаковка + Книга + Картичка + Фотокарточка с посланието + Фотокарточка + Проследяване (КОМПЛЕКТ(ГОТОВ+ ДО+ОСВОБОЖДАВАНЕ))

BGN 1.00

Налично
Налично

Всички продукти от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковкаДата на излизане - 10 март 2023 година.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!. Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Ако няма никакви облекчения, моля, имайте предвид, че всички вече распродано.Отстъпка при резервация (1 сгънат плакат, определени фотокарточек) могат да бъдат продадени след няколко дни.В пакета SET version ще получите същия брой албуми и П. ✔ Всички стоки от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка. ✔ Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя. Ние ще се актуализира в скоро време.Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия. ✔ Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.Всички продукти от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка. ✔ Брой на закупуване ще бъде записана в таблицата Korea HANTEO & GAON! ✔ Всички поръчани продукти ще бъдат изпратени с номер за проследяване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория