.

.

New
FAMTE Play Цитат Нека играем една игра на Стенно изкуство, Абстрактни Цветни думи в стил Бохо, художествена работа, Печат върху платно В рамка, художествена Работа, Дома?

FAMTE Play Цитат Нека играем една игра на Стенно изкуство, Абстрактни Цветни думи в стил Бохо, художествена работа, Печат върху платно В рамка, художествена Работа, Домашна и Всекидневна, Детска стая за игри, Декор

BGN 11.33

Налично
Налично

[РАЗМЕР] - 11 'x14' см с дървена рамка. [ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] - Това е съвременно произведение на изкуството с висока разделителна способност, отпечатаното върху платно, в дървена рамка. [ФОРМА на ИЗДЕЛИЯ] - Правоъгълна.Лесно се закача с помощта на набор от инструменти за захващане, който е включен в комплекта.Реалните цветове могат да се различават малко от снимките от проблеми с дисплея на монитора. [ИДЕАЛЕН избор]-Това е перфектен декоративен избор за всяка ситуация : спалня, хол, стая за гости, баня, удобства, кухня, офис, а също така е идеален подарък за вашето семейство и приятели за рожден ден, сватба, годишнина, фестивал и др [ЛЕСНО ПОДВЕШИВАЕТСЯ] - Всяко платно е готово за подвешиванию с помощта на здрави куки, монтирани на рамката.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория