.

.

New
Цвете Минималистичен Ботаническата Зелен Лист от една Проста Снимка в Реален Размер Декор на стените на Банята Арт Принт Комплект от 3 (8 X 10), Модерните Богемные Бот?

Цвете Минималистичен Ботаническата Зелен Лист от една Проста Снимка в Реален Размер Декор на стените на Банята Арт Принт Комплект от 3 (8 X 10), Модерните Богемные Ботанически Листа Картини с растения За кухня, боядисани

BGN 3.33

Налично
Налично

Повърхността е гладка, при ярка светлина ще отразява прекрасен блясъкТези мастила и да притежават голяма трайност, която запазва красотата на вашите изображения в продължение на няколко поколения. ? СПЕЦИАЛНИ МАСТИЛА ЗА ИЗКУСТВО ИЛЮСТРАЦИИ : Всички артистични щампи ще бъдат произведени в съответствие с най-високите архивни стандарти, те са отпечатани на мастилено-струйни основа на архивни пигментными мастило, които значително подобряват визуалната яркост като вашите цветни, така и черно-бели изображения.? ХАРТИЯ за рисуване перли : pearlescent щампи имат уникален блясък, придающим им зашеметяващ ефект и дълбочина. ? РАМКА В комплекта не са включени : Рамка в комплекта не са включени. Качествена хартия за рисуване перли : Pearlescent щампи имат уникален блясък, придающим им зашеметяващ ефект и дълбочина. На второ място, след като видя нашата мотивирующую художествена картина, вие винаги ще помни да се усърдно и винаги продължи да се усмихва, постепенно вие благодарете на себе си за всичко, което ви се е струвало.Въпреки това ние силно препоръчваме обрамлять им за по-добър визуален ефект.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория