.

.

New
YAYNICE Березовое Дърво Стенно Изкуство 3 Бр. Модел в Синьо Гора Печат Върху Платно Съвременната Абстрактна Стенни Живопис на Художественото Оформление на Стени за Сп?

YAYNICE Березовое Дърво Стенно Изкуство 3 Бр. Модел в Синьо Гора Печат Върху Платно Съвременната Абстрактна Стенни Живопис на Художественото Оформление на Стени за Спалня Хол Баня Офис

BGN 34.19

Налично
Налично

* Лесно се справя : кука, закачена за всяка панелМожете да го обесят веднага след изваждане от опаковката.* Размер : около 16 "W x 32"В (16 "x32"x 3 бр), общо 3 бр. * Продукт : Това е принт на платно, натянутый на дървена рамка. * Креативна идея : някои продукти ще бъдат преобразени в няколко панели, което ще създаде различни визуални ефекти и приятен ефект обесване. * Последна и най-важно : някои изображения са фотографски, някои създадени от екип от дизайнери, Колкото по-далеч, толкова повече ние приемаме от вас за всеки глас, който ни помага да се развиваме. * Продукт : Това е принт на платно, натянутый на дървена рамка. * Последна и най-важно : някои изображения са фотографски, някои създадени от екип от дизайнери, Колкото по-далеч, толкова повече ние приемаме от вас за всеки глас, който ни помага да се развиваме. * Лесно се справя : кука, закачена за всяка панел.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория