.

.

New
Btaidi 160 бр., Набор от естетични снимки за стенен колаж на корицата на албума, Набор от плакати за колаж на корицата на албума с размери 5x5 инча, Декор за общежития за мо?

Btaidi 160 бр., Набор от естетични снимки за стенен колаж на корицата на албума, Набор от плакати за колаж на корицата на албума с размери 5x5 инча, Декор за общежития за момичета и момчета-тийнейджъри, 100 Плакати

BGN 2.67

Налично
Налично

100 пръстови заемат площ от стените 4 х 4 метраМузикални картини - перфектният декор за юноши и любители на музиката.Отпечатано в картонена основа с размери 5x5 инча, много трайно, постоянно да замира и добре отпечатанное. 【СНИМКИ ЗА ЕСТЕТИЧЕН ДЕКОР на СТЕНИТЕ СПАЛНИ】Този комплект за създаване на фотоколлажей за момичета, в комплекта са включени 100 комплекта естетични снимки на обложки на албуми, тематичен комплект за създаване на стенни колажи. Това не само прави подарък подготвени за предаването, но и защитава вашите естетически снимки от комплекта за стена колажи от евентуални щети или завои.Естетичен декор ще се превърне в чудесен подарък за набиране на колажи за обложките на албуми за всички, които обичат ретро интериор и интериор на стаята hypebeast!.【СНИМКИ ЗА ЕСТЕТИЧЕН ДЕКОР на СТЕНИТЕ СПАЛНИ】Този комплект за създаване на фотоколлажей за момичета, в комплекта са включени 100 комплекта естетични снимки на обложки на албуми, тематичен комплект за създаване на стенни колажи.Музикални картини - перфектният декор за юноши и любители на музиката. 【ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК СЛАДЪК ДЕКОР】 Фотообои за стени - това е подарък, опаковани в красива и високо качество на опаковане кутия. перфектен естетичен интериор на стаята за подрастващите момичета! 60 етикети на най-популярните художници на днешния ден!На постери албум е представена от множество изпълнители и жанрове на избор.Отпечатано в картонена основа с размери 5x5 инча, много трайно, постоянно да замира и добре отпечатанное.Ще се превърне в чудесен подарък за момичета, които Обичат да Украсяват Спалнята Си!.Тези эстетичные декорация за стени ще добавят повече цветове в спалнята си, показвайки любимите си художници.Тези эстетичные декорация за стени ще добавят повече цветове в спалнята си, показвайки любимите си художници.Дръж си Эстетичные плакати с помощта на лепило прихваток, Залепете ги на стената, поставете в рамка за колажи или да се мотае!Дополните Естетиката, окачени Струнни тела.Плакат с капак албум, 160 бр. 【НЕОГРАНИЧЕН ТВОРЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ ЗА СТЕНИТЕ в СПАЛНЯТА】 Комплект за стенен колаж Pictures Декор За естетика спални позволява лесно да създавате красиви колажи по стените на вашата спалня.Ние дълбоко се Грижим за нашите клиенти и правим Вас Наш Основен Приоритет!. Това не само прави подарък подготвени за предаването, но и защитава вашите естетически снимки от комплекта за стена колажи от евентуални щети или завои. 【100% удовлетвореност】 Ако комплект за стенен колаж не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви отговорим в най-скоро време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория