.

.

New
HETRALE Подаръци за Деня на Майката - Персонализирани Подаръци За рожден Ден на мама на Съпруга - Моите най-Големи Благословии, Зови Ме майка ми и баба ми По Поръчка, Дек?

HETRALE Подаръци за Деня на Майката - Персонализирани Подаръци За рожден Ден на мама на Съпруга - Моите най-Големи Благословии, Зови Ме майка ми и баба ми По Поръчка, Декорация Ден на майката Върху Платно, Подарък на

BGN 0.67

Налично
Налично

? Създайте своя музикален стил за плакат, на платното, като изберете налични шаблони; Можете да персонализирате този принт със своите имена Можете да ги окачите на стената, на масата или да се постави на каминную на борда, за да придадат на всяко помещение весел индивидуален оттенък. ? ПЛАТНО 1,5 см в рамка; 16 Mils, 310 Гориво; Тънка кърпа (оксфорд 1 в 1); 35% памук, 65% полиестер; Платно е готов да бъде обесен, напълно увити в галерия и да се включат в рамка. Грижи за дрехите : Ако на плаката / платно наистина скопилась прах, можете внимателно да го избършете с чиста влажна или суха кърпа. ? ПЛАКАТ : Висококачествена хартия-основа за снимки с полимерно покритие, плътност 260 гориво и с дебелина 10 mils, която осигурява дълготрайност на снимки.Пратката включва : 1x плакат/платно (без рамка) Забележка : Възможни са отклонения в 0,5-2 см от ръчно измерване Ако стоките, които получавате, са повредени или са грешни, моля, свържете се с нас от прилагаемыми снимки за този проблем, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. Печат на лицевата страна на 3. Идеален подарък за вашата майка на рожден Ден, Ден на майката, Ден на бащата.Прекрасен начин да почетат паметта на специално лице или за крайъгълен камък.? 100% Произведено в САЩ - ? Тръгва бързо!. Материали : Плакат : изработен е от висококачествена хартия-основа за снимки с полимерно покритие Средното платно : Matte canvas 2.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория