.

.

New
Кърпа за почистване на компютъра от Микрофибър, Препарат за почистване на лещи на Голям фотоапарат, точки, телевизор, лаптоп, Таблет, Телефон, Електроника, Салфетки

Кърпа за почистване на компютъра от Микрофибър, Препарат за почистване на лещи на Голям фотоапарат, точки, телевизор, лаптоп, Таблет, Телефон, Електроника, Салфетки за екрана (15x15, сив, 4 опаковки)

BGN 5.43

Налично
Налично

【СОТРИТЕ МАЗНИ петна И прах】Ако имате нужда от обикновен парцал за отстраняване на мазни петна и ленти с всичко, като се започне с вашия телефон и завършва с лаптопа и телевизора, а след това тази кърпа за почистване не е на висотаИзработен от микрофибър, той улавя и задържа частици прах и мръсотия в своята микроскопични структура. 【За обслужване на клиенти】 Гаранция : при възникване на всякакви проблеми с качеството, моля, върнете продукта в рамките на 30 дни и ще получите пълно възстановяване. 【Чудесно за ДЕЛИКАТНИ ПОВЪРХНОСТИ】 плат 250 гориво (250 грама на квадратен метър) с 35% по-дебел друг обикновен плат.Голяма кърпа от микрофибър за почистване на лещи, екрани и деликатни повърхности. 【Размер, опаковане】 4 размер 12 "X12", 12 "X15", 15 "X15", 15 "x18" по ваш избор.Абсорбира и кърпички прах, отпечатъци от пръсти, мазни петна и мръсотия. 【КЪРПА за ПОЧИСТВАНЕ ДЕБЕЛИНАТА на】 е Изработена от микрофибър, мека, няма драскотина на повърхността и не изисква използването на течности, така че тя е безопасна за всяко устройство.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория