.

.

New
KZ CCA 2PIN Кабел за слушалки, 4-Жилен от Высокочистой Мед, Усукана двойка Кабел за подмяна на ушния монитор, Преносим Меден Разклонител за слушалки-плочки за ДОГОВАРЯЩИ?

KZ CCA 2PIN Кабел за слушалки, 4-Жилен от Высокочистой Мед, Усукана двойка Кабел за подмяна на ушния монитор, Преносим Меден Разклонител за слушалки-плочки за ДОГОВАРЯЩИЯ ZST ZSTX EDX ES4 AS10 CCA C10 C16 TRN V80 V90

BGN 1.33

Налично
Налично

4-жилен кабел за слушалки от высокочистой мед : Този 4-жилен кабел за слушалки е направен от меден материал, който може да подобри качеството на звука в слушалките5 мм ❤ версия, моля се допуска малка грешка поради ръчно изработени и ръчно измерване.От другата страна - това е частта, подключаемая за музикален хардуер, тази част е 1 допълнително версия, с щепсел с 3.Това ❤ 2-пинов кабел за слушалки 3.Други модели, моля, запознайте се с описанието на продукта за повече информация.които правят покупката на абсолютно без риск, и вие можете с удоволствие да го тестват качеството и трайността!. Дължина около 47 см. 【2-ПИНОВ КАБЕЛ ЗА СЛУШАЛКИ ОБНОВЯВАНЕ】Спецификация на този кабел се състои от 2-пинов конектор за слушалки с диаметър 0,75 мм жак за аудио плеър диаметър 3,5 мм. Как да изберете, моля, прегледайте следните 2 съвети.Моля, запознайте се с полезни съвети преди покупката, ако сте начинаещ в това : Всяка слушалка има 2 страни, от едната страна-това е частта, подключаемая до наушнику, това е 2 на контакт, можете да изберете, е в зависимост от вашия модел слушалки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория