.

.

New
STOBOK 24 Опаковане на коледни кутии за бонбони | 6 Различни Дизайнерски Многократно хартиени пакети Гуди Treat за подаръци, Предложения, шоколадови Бонбони, бисквити, Опа

STOBOK 24 Опаковане на коледни кутии за бонбони | 6 Различни Дизайнерски Многократно хартиени пакети Гуди Treat за подаръци, Предложения, шоколадови Бонбони, бисквити, Опаковане на пакети в коледна тематика (6 дизайни)

BGN 2.00

Налично
Налично

Изработени от висококачествени материали, устойчиви и трайни, могат да се използват за съхранение на шоколадови бонбони, подаръци за коледното парти или напълно подходящи като орнаментиДостатъчно, за да отговарят на вашите нужди за партита с различен размер.?6 Коледен тематичен дизайн : 24 опаковане на коледни подаръци кутии за бонбони и 24 лента.Най-добрият избор за опаковане на коледни подаръци. ?Повод -Нашата кутия бонбони за коледни подаръци - чудесен избор за Коледа, сватба, детско представяне, рожден ден, детски партита и празнични тържества. ? Идеални размери : Размерът на тази луксозна подаръчна опаковка идеален за средни и малки подаръци или услуги, подарък пакети, бисквити, бонбони, конфетниц. ? Лекотата на монтажа : Тази коледа подарък кутия за бонбони се предлага в плоска опаковка, трябва сами да се прибират, е лесно да се събере за броени секунди. ? Високо качество : Изработен е от качествена крафтовой хартия, траен, нетоксичен и достатъчно дебели, сейф за съхранение на продукти и му е трудно да се прекъсне.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория