.

.

New
Подаръчни кутии за вино ROSEGLD 2 13x4,1x3,8 инча, Подаръчни Кутии за бутилки Ликьор и шампанско, Сгъване, Подаръчни кутии с магнитна закопчалка (Гланц розово злато с решетк?

Подаръчни кутии за вино ROSEGLD 2 13x4,1x3,8 инча, Подаръчни Кутии за бутилки Ликьор и шампанско, Сгъване, Подаръчни кутии с магнитна закопчалка (Гланц розово злато с решетка на консистенция)

BGN 10.66

Налично
Налично

? Размер : В една опаковка има 2 кутии за виноПодходящ за бутилки вино 750 мл по вътрешния размер 13x4,1x3,8 инча. ?Високо качество : здрава конструкция от картон, използвани лента Tesa от Германия.Ние сме щастливи да ви помогне.Елегантен и лесен начин за опаковане на специален подарък.Всички размери се измерват ръчно с нарушения в (обхвата на) на 1-3 мм в зависимост от продукта. ?Дизайн : Кутии са плоски.Ако сте недоволни от нашите подарочными кутии от розово злато, моля, не се колебайте да се свържете с нас.?ROSEGLD предвижда различен брой опаковки за това, което ви трябва, подаръчни кутии с различни размери за вашите възможности в магазина. ? Приложение : Чудесен начин да представи бутилка подаръци за рожден партита, фуршетах, рожден Ден, сватби, семейни събирания и много други.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория