.

.

New
haipino Комплект от 20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца, Пригласительная картичка за рождения ден кученце, за момчета или момичета, за да проверите за ?

haipino Комплект от 20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца, Пригласительная картичка за рождения ден кученце, за момчета или момичета, за да проверите за тематични партита с кученца, Заполняемые покани

BGN 44.94

Налично
Налично

2 Качество : Използва се висококачествен печат на визитки, им е трудно да мачкам, здраво, гладко писане, ясен текст, ярък цвят.Красиви модели ще добави цветове на вашия рожден ден. Качество : Използва се висококачествен печат на визитки, им е трудно да мачкам, здраво, гладко писане, ясен текст, ярък цвят.Това е вашият избор на качествени продукти.Добре планирано парти по случай рождения ден с пригласительной пощенска картичка по ваш избор може да стане най-най-добрата страна в света. Спецификации на продукта : Размер на пощенски картички - 4x6 инча, във всеки комплект от 20 карти и 20 пликове, това е достатъчно, за да поканите приятелите си. Дизайн на продукта : Изключителен дизайн в акварельном стил с двустранен печат с висока резолюция.Добре планирано парти по случай рождения ден с пригласительной пощенска картичка по ваш избор може да стане най-най-добрата страна в света. Този продукт е вашият първи избор.Красиви модели ще добави цветове на вашия рожден ден. Дизайн на продукта : Изключителен дизайн в акварельном стил с двустранен печат с висока резолюция.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория