.

.

New
Аксесоари за Парти в чест на рождения Ден на Миньора Занаятите, 30ШТ пиксела тръбопроводи Покани на парти в Плик На тема видео игри, Покани, Картички с Конвертами за ?

Аксесоари за Парти в чест на рождения Ден на Миньора Занаятите, 30ШТ пиксела тръбопроводи Покани на парти в Плик На тема видео игри, Покани, Картички с Конвертами за партита

BGN 13.33

Налично
Налично

✅МАТЕРИАЛ - Изработен от художествени трайно картон, дебел и удобен за писане; трайни и светъл ✅БРОЙ - Покана за игра включва 30 броя картички покани на детска парти и 30 броя пликове, съответните пикселям.✅НЕКА играем една игра В ИГРАТА ЗАЕДНО - това е уникално декорирани видеоигровое покана за рождения ден още повече ще се радвате на вашите гости!. ✅МАТЕРИАЛ - Изработен от художествени трайно картон, дебел и удобен за писане; трайни и светъл. ✅НЕКА играем една игра В ИГРАТА ЗАЕДНО - това е уникално декорирани видеоигровое покана за рождения ден още повече ще се радвате на вашите гости!. ✅ПРИЛОЖЕНИЕ - Комплект картички с покана за парти Pixel подходящ за възрастни момчета и деца, което е отличен за празнични аксесоари за видео игри рожден ден, детски игрални партита и всякакви други празнични мероприятия на гейм тематика. ✅БРОЙ - Покана за игра включва 30 броя картички покани на детска парти и 30 броя пликове, съответните пикселям. ✅ПРИЛОЖЕНИЕ - Комплект картички с покана за парти Pixel подходящ за възрастни момчета и деца, което е отличен за празнични аксесоари за видео игри рожден ден, детски игрални партита и всякакви други празнични мероприятия на гейм тематика.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория