.

.

New
Правоъгълна Покривка от Кариран плат SARAFLORA на Деня на Св. Патрик -60x84 инча -Покривка от полиестер с шарени Централи, Защитно покритие на масата, за декорация на парти?

Правоъгълна Покривка от Кариран плат SARAFLORA на Деня на Св. Патрик -60x84 инча -Покривка от полиестер с шарени Централи, Защитно покритие на масата, за декорация на партита, банкети, вечери, Зелено-бяло

BGN 40.55

Налично
Налично

ПАТРИК : Нашата покривка в Деня на СвЗелено-бял цвят на празничната покривка е подходящ за Деня на Св.ГЪВКАВОСТ : Нашата зелена покривка е изпълнена с хубави и красиви модела под формата на централи. Патрик или като подарък за приятелите си.Моля измерете си масичка за носене, преди да купите.ЛЕСНА ГРИЖА ПЛАТ : Нашата покривка с шарени централи може бързо прогладить, за да премахнете упоритите гънки, пере в машина, да не се избелва, да изсъхне в перална машина при ниска температура, или да изсъхне.В комплекта са включени покривка от 1 предмет. Патрик деликатно изтъкан от висококачествена здрава тъкан (полиестерен състав), са подходящи за защита, украса на вашите маси и да придадат празнична атмосфера вашите обедам.На РАЗПОЛОЖЕНИЕ НЯКОЛКО размера : Тези покривки, с шарени централи са произведени за правоъгълни и кръгли маси и се предлагат в различни размери : 60 см, 60 x 84 инча, 60 x 102 инча, 60 x 120 инча.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория