.

.

New
Крава с Подсолнухом Кравешка Венец Кръгла Покривка От 60 Сантиметра Кухня, Ресторант и Устойчив На Бръчки Моющаяся Плат Покривка Покритие на Масата декорация За Па?

Крава с Подсолнухом Кравешка Венец Кръгла Покривка От 60 Сантиметра Кухня, Ресторант и Устойчив На Бръчки Моющаяся Плат Покривка Покритие на Масата декорация За Партита

BGN 13.33

Налично
Налично

3 : Покривка е изработена от полиэстеровой тъкан, предотвращающей избледняване и почивка 5 : корица на маса е Лесно за почистване и не избледнява.Му могат да се почистват на ръка или машинното начин.Му могат да се почистват на ръка или машинното начин. 4 : Това е приложимо към различни места и поводи, като банкети, партита, домове, кухни, ресторанти, хотели, градини и други вътрешни и външни места.Висококачествени екологично чисти материали могат лесно защита на бюрото Си и мебели от драскотини, петна и слънчева светлина, което Ви гарантира отлична трайност.Висококачествени екологично чисти материали могат лесно защита на бюрото Си и мебели от драскотини, петна и слънчева светлина, което Ви гарантира отлична трайност. 3 : Покривка е изработена от полиэстеровой тъкан, предотвращающей избледняване и почивка. 2 : Плат е дебела, здрава, мека, устойчива на изгибам, термостойкая, водоустойчив, гъвкав. 5 : корица на маса е Лесно за почистване и не избледнява.Тя може да се използва като празничен подарък за вашите приятели. 1 : Размер : 60 инча (152 cm)/ 70 инча (178 см).Добре дошли в Нашия магазин!Купуват за Семейството Си или за Собствените си на масата!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория