.

.

New
Селски Дървени Полилей Voguad Farmhouse, 4-Светлинна Промишлена Барабанная Полилей за Трапезария, Ретро Окачен Лампа с черен Метален Акцент за Кухнята, Хола, Трапезария зо?

Селски Дървени Полилей Voguad Farmhouse, 4-Светлинна Промишлена Барабанная Полилей за Трапезария, Ретро Окачен Лампа с черен Метален Акцент за Кухнята, Хола, Трапезария зона

BGN 3.00

Налично
Налично

Номинално напрежение : 110-120 VВъзможни са наклонени или сводести тавани.Номинална мощност : Не повече от 60 W * 4.Всеки проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа, за повече помощ, просто не се колебайте да се свържете с нас, оставяйки съобщение!.Работи с всяко led лампа, лампа с нажежаема жичка, КФЛ.За нашата полилеи wood barn се изисква 4 лампи с мощност не повече от 60 Вата на базата E26 (не са включени в комплекта).Работи с всяко led лампа, лампа с нажежаема жичка, КФЛ. Идеален за осветяване на вътрешните пространства като антре, хол, фоайе, трапезария, кухня, хол, спалня, перално помещение, коридор и др. Тази полилей в стил рустик, с регулируема по височина шнуровой веригата диаметър 59 см.Всичко, което трябва да направите, е да се регулира на височина, подпре дървени рамки заедно, до конец тел чрез верига и козирка, прекара кабелите, а след това винт крушки!. Тази полилей в стил рустик, с регулируема по височина шнуровой веригата диаметър 59 см. Регулиране на височината : Да.Всичко, което трябва да направите, е да се регулира на височина, подпре дървени рамки заедно, до конец тел чрез верига и козирка, прекара кабелите, а след това винт крушки!. [Трайност и определен ETL] : гаранция 2 години на всякакви дефекти в качеството и изработката. Вид монтаж : Жичен. [Регулируеми по височина] : Размер на корпуса промишлено осветление 19 "D x 18"З. [Лесен монтаж] : Спестете си време и пари за инсталиране!Тази полилей за трапезария се предлага с цялото оборудване и подробни инструкции за бърз монтаж.Възможни са наклонени или сводести тавани. Брой лампи : 4 (лампа в комплекта не са включени).Материал : Дърво + Метал.Този 4-светлинна барабанная полилей, вдъхновена от модерните акценти фермерска къща и дизайн на хамбара, ще даде своя дом особен чар и ще даде своя пространството естетическа атмосфера на фермерска къща.Всеки проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа, за повече помощ, просто не се колебайте да се свържете с нас, оставяйки съобщение!.За нашата полилеи wood barn се изисква 4 лампи с мощност не повече от 60 Вата на базата E26 (не са включени в комплекта).Нашият окачен лампа за фермерска къща вписан в списъка на ETL за вашата безопасност. [Съвместимост с димер и наклонени тавани] : Тази лампа над масата за хранене е напълно регулирана при използване на светлина диммера и съвместими с прекъсвач на диммера (не е включен в комплекта).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория