.

.

New
Модерен Полилей Спътник, Тавана Лампа, 5-Лампа, Златен Промишлен Окачен Лампа в Средата на Века, Лампа с Подово Стена за Хол, Трапезария, Кухня, Спалня, Антре, Бар, Каф?

Модерен Полилей Спътник, Тавана Лампа, 5-Лампа, Златен Промишлен Окачен Лампа в Средата на Века, Лампа с Подово Стена за Хол, Трапезария, Кухня, Спалня, Антре, Бар, Кафене

BGN 28.33

Налично
Налично

Вечния стил, той е подходящ за ресторанти, дневни барове, офиси, детски стаи, кухни, кафенета, частни домове и други места, които се нуждаят от украсаНапрежение : 110-240 В. 【Лесна инсталация】 Скоби този монтаж на таван на осветително тяло за скрит монтаж предварително са свързани, просто вверните всеки скоба в централната крушка и проденьте основна линия през удлинительный пръчка, за да се установи лампа в основата на тавана.GERVASE - професионален производител на осветителни тела с дългогодишен опит, специализирана в качествени, дълготрайни и безопасни осветителни уреди. на Основата на лампата : фондация лампи E26 (лампа в комплекта не са включени).Материал : Метал. диаметърът след инсталацията е 29. диаметърът след инсталацията е 29.Все повече дизайнери избират този тавана лампа, тъй като този продукт се използва широко за декорация на дома и луксозни помещения.Максимална мощност : 60 W * 8.Може да бъде напълно регулируема яркост при използване с електрически крушки с регулируема яркост и съвместими включване на яркостта за създаване на идеална атмосфера. 【Високо качество】Лампа полилеи, изработени от висококачествен метал, трайни и трайни. 【Послепродажная гаранция】 Цялата тел и висящ кабел отговарят на стандарта UL и имат ограничена гаранция 1 година на дефекти на материалите и изработката, ако имате някакви въпроси или предложения, след получаване на полилеи sputnik, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Изисквания към електрическата крушка с нажежаема жичка】Златен полилей е подходящ за спираловидни лампи E26 /цокъл на лампата E26, съвместим с led лампа Edison, лампа с нажежаема жичка, компактна флуоресцентна лампа, халогенна крушка. (Забележка : в комплекта на доставката монтаж на таван лампа не е включена лампа с нажежаема жичка и слаби.Цвят : черен Мат /златист.Класически златен дизайн с уникален дизайн изопачаване подлакътници полилеи, който се отличава с модерна лекота и чувство на високо ниво.Може да бъде напълно регулируема яркост при използване с електрически крушки с регулируема яркост и съвместими включване на яркостта за създаване на идеална атмосфера. (Забележка : в комплекта на доставката монтаж на таван лампа не е включена лампа с нажежаема жичка и слаби. 【Приложими места】 Благодарение на използването на най-новите технологии на боядисване на цвета на повърхността на полилеи ярка, и му е трудно да се пусне.Нашите продукти са с различна трайност и добро качество.Класически златен дизайн с уникален дизайн изопачаване подлакътници полилеи, който се отличава с модерна лекота и чувство на високо ниво.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория