.

.

New
DotoKotl модерна led полилей САМ креативна полилей регулируема подвесная полилей кръгъл пръстен 3 пръстени 4000K топло бяла светлина за спални трапезария кухня остров зал

DotoKotl модерна led полилей САМ креативна полилей регулируема подвесная полилей кръгъл пръстен 3 пръстени 4000K топло бяла светлина за спални трапезария кухня остров зала черното злато (D = 11,8)

BGN 2.33

Налично
Налично

Тази черно-златен полилей се предлага в предварително сглобени[Регулируема полилей] : Тази черно-златната два тона полилей, изработен от метал с регулируем кръгла абажуром, който създава въздушен вид, и вие можете да промените външния му вид, въртяща се рамка!.Идеален размер за повечето помещения. [Много лесен за инсталиране].Размерите на устройството. Кръгъл корпус с диаметър 11.Цялата инсталация отнема само 10-15 минути.Всичко, което правим, е с цел икономия на вашите усилия и време.8 инча с 50-инчов регулируем светлинен кабел, който ви позволява да регулирате височината на тавана до долу в диапазона от 60 до 14 инча.8 инча, окачен на тел 55 инча;.Ако имате нужда от допълнителна помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви окажем помощ. [Повече, отколкото си мислиш].Той ще се превърне в център на внимание трапезария, спалня, коридор и фоайе.Освен това, това също е добър избор, за да се мотае полилей на кухненски остров.Гаранция за качество】. 【Е подходящ за повечето помещения】 : Тази суперяркую кръгъл полилей с мощност 20 W може да висят от двете страни на легло в основната спалня или диван в хола, за да ви осигури приятна светлина.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория