.

.

New
Куки MolonButterfly Rustic Black Leather S - Комплект от 8 сверхмощных многоцелеви куки за окачване на тенджери, тигани, прибори за хранене и много Други неща в кухнята, в килера, на к?

Куки MolonButterfly Rustic Black Leather S - Комплект от 8 сверхмощных многоцелеви куки за окачване на тенджери, тигани, прибори за хранене и много Други неща в кухнята, в килера, на колела - Стилна и трайно решение

BGN 1.33

Налично
Налично

【Универсален склад с S-образна лети куки】 Използвайте тези S-образни кукички за окачване на тенджери, тигани, кухненски уреди, походного екипировка, и много други – възможностите са безкрайни!Изработени от висококачествена здрава кожа, тези S-образни куки трайно и могат да издържат дори и най-тежките предмети. 【Универсален склад с S-образна лети куки】 Използвайте тези S-образни кукички за окачване на тенджери, тигани, кухненски уреди, походного екипировка, и много други – възможностите са безкрайни!. 【Тежкотоварни и стилни S-образни куки】 Тези черни кожени куки S са проектирани така, че да бъдат практични и стилни, което ги прави идеални за всяка кухня, кабинет, на колата или на открито пространство. 【Лесни за използване и компактни S-образни куки】S-образен дизайн позволява лесно прикачване на тези куки към всяка съществуваща окачен съд или протежение на пръчката, а техните компактни размери позволяват максимално пространството за съхранение. 【Е идеален за организации с помощта на S-образни куки】 Тези S-образни куки е чудесен начин да запазите вашето място организирани и без елементарно, независимо от това, дали сте в кухнята, в килера, в колата или на улицата.Елегантен черен дизайн придава чар на всяко пространство и лесна за използване на S-образна форма и позволява бързо да ги прилага към всяка съществуваща окачен съд или протежение на пръчката. 【Е идеален за организации с помощта на S-образни куки】 Тези S-образни куки е чудесен начин да запазите вашето място организирани и без елементарно, независимо от това, дали сте в кухнята, в килера, в колата или на улицата.Куки Rustic Black Leather ' S - това е универсално и стилно решение за съхранение на вещите в кухнята, в килера, на колела и на много други места. 【Здрави и трайни S-образни куки】 Изработени от висококачествена естествена кожа и метал, тези куки S, изчислени за интензивно използване и продължават дълги години.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория