.

.

New
Homoyoyo Метални Закачалки Метални Закачалки Метална Закачалка За Дрехи S-Образни Куки, Куки За Пердета За Душата Куки За Стрехи s-Образни Куки Защита От падане: Тежки М?

Homoyoyo Метални Закачалки Метални Закачалки Метална Закачалка За Дрехи S-Образни Куки, Куки За Пердета За Душата Куки За Стрехи s-Образни Куки Защита От падане: Тежки Метални Закачалки Метални Куки Метални Куки

BGN 0.67

Налично
Налично

18 X0S-образни куки - удебелена конструкция, носеща способност, за да ви осигури най-добрия опит.Описание на продукта Търсите професионални и практични, достъпни куки за фиксиране ръкохватки в банята?Нашите продукти ще ви стане добър избор. изработени от най-фините умения и трайни материали, отличава се с отлична издръжливост и практичност. - Той има широк спектър на приложение и може да се прилага в спалнята, банята, на балкона, на открито, в кухнята и т.Куки за кабинет - произведени отлична изработка, притежават определена носеща способност и могат да се използват за окачване на завеси за душ.Двойна кука над шкафа - изящна изработка, превъзходна текстура, сигурен и издръжлив, практичен кука за ежедневна употреба. - произведен с отлична изработка, има известна носеща способност и може да се използва за окачване на завеси за душ. - Размер : около 6. - Конструкция е разумна, а S-образен дизайн на замъка го предпазва от падане.Интелигентен дизайн го прави ефективен и удобен, може ефективно да падне, да направи използването на по-спокойни и да ви предоставят най-доброто преживяване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория