.

.

New
Kozci Тънък Метален Портфейл RFID Блокиране на Държач за карти Калъф с Клипс за Пари Черен Алуминиев Държач За Кредитни Карти Предни Джоба, джоб за Карти за Мъже, Подаръ?

Kozci Тънък Метален Портфейл RFID Блокиране на Държач за карти Калъф с Клипс за Пари Черен Алуминиев Държач За Кредитни Карти Предни Джоба, джоб за Карти за Мъже, Подарък

BGN 0.33

Налично
Налично

Проектирана за обработка на закругленных ъгли прави този портфейл с щипка за пари в брой по удобен и надежден за допир 【Минималистичен дизайн】 Мъжки портфейл за кредитни карти с капацитет до 12 кредитни карти и 5 сгънати банкноти или касови бележки. 【Заключване RFID】Алуминиев портфейл може избягвайки най-често използвания диапазон на честота 13,56 Mhz за защита на вашата кредитна карта, дебитна карта и шофьорска книжка от сканиране воровскими устройства за гарантиране на сигурността на вашата лична информация и собственост.【Материал премиум-клас】 Метален портфейл за карти, изработени от висококачествена алуминиева сплав, гладка повърхност, устойчива на ежедневния надраскване и трайна. Дръпнете настрана, без да еластична дантела и приложете карта. При използване на скоба за пари ще трябва да се прибират пари в брой или чекове за размера на кесията.Когато извадите картата, просто издърпайте я с палеца си на първо място в С-образна форма, и тя ще се отвори от друга страна, за да можете да изберете нужната ви карта. 【Лесен достъп до картата】Гъвкава еластична тесьма на три страни на чантата с преден джоб значително увеличава капацитетът на картите, така че карти не се плъзга.Тънък мъжки портфейл Kozci с минималистичен дизайн "две в едно", универсален, кажете сбогом на традиционните обемисти чантата, компактен и удобен дизайн позволява да го носите по-лесно и удобно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория