.

.

New
Подложка за баня с Деня на Св. Патрик, Постелки за Баня, Меки Постелки За Баня, Нескользящий, Моющийся Чанта, Подложка за Пода, Поглъщащ Килими, Подложка за Секс, Дома?

Подложка за баня с Деня на Св. Патрик, Постелки за Баня, Меки Постелки За Баня, Нескользящий, Моющийся Чанта, Подложка за Пода, Поглъщащ Килими, Подложка за Секс, Домашен Декор за вашата Кухня, Спалня (16x24)

BGN 2.67

Налично
Налично

?【ВПИТЫВАЮЩИЙ 】 Нашите постелки изработени от висококачествени коралов кадифе, достатъчно меки, за да могат лесно и бързо да абсорбира вода, да запази вашата кухня / баня / мокро помещение сухи и чисти и защита на пода от водни петна) Редовното почистване с прахосмукачка ще дверную накладку по-силен.Не се притеснявайте, моля, оставете го търпеливо в продължение на 1-2 дни, по-късно той ще се върне в първоначалното си състояние.Или внимателно измийте с мек перилен препарат в хладка вода за дълбоко почистване. ?【ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ И поддръжка на】 Просто се отърси мръсотията ръка.И двете са красиви и практични, могат да имат заломы при получаване.?【ИНТЕРЕСЕН дизайн】 Постелки за баня с изискани модели ще донесат повече удоволствие в живота си. ?【ПРИМЕНИМАЯ СИТУАЦИЯ】 Отлично подходящ за спални, хол, кухня, баня, тоалетна, офис и много други.Удобна подложка за баня не е деформиран и не избледнява дори и след многократно измиване.Този нескользящий мат направени в класически и семпъл стил.Предната част на подложка за вана на закрито хлопьевидная, мека и със светла кожа, за нея е по-удобно да ходи, а задната част е покрита с неплъзгащи силиконовата гума полка точки, което прави тампон за секс по-малко хлъзгави и по-трайни.Това е не само нескользящий влагопоглощающий мат или красиво украшение, което може да добавите уют и топлина на вашата стая, за създаването на уютна топла атмосфера. Размери на продукта : 24 "Д x 16"W Материал : корал кадифе, полиестер, полипропилен съдържание на Пакета : 1 х носи етикет за услугата тампон за врата, която може да се пере Приложение : в закрити помещения и на улицата Моля, обърнете внимание : Тъй като лигавицата на вратата подредени, при първото получаване на пратката в тях могат да бъдат заломы.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория