.

.

New
Нескользящий Подложка за Баня, Быстросохнущий Подложка за Душ, Цветна Подложка за Баня, Дизайн, изработена от дебел картон с лепило за Бани, Фитнес зала на хотела, К?

Нескользящий Подложка за Баня, Быстросохнущий Подложка за Душ, Цветна Подложка за Баня, Дизайн, изработена от дебел картон с лепило за Бани, Фитнес зала на хотела, Кухня | Лесно изсъхва | Нетоксичен, не съдържа BPA,

BGN 59.13

Налично
Налично

【???????? ??? ??????】 Удобно е да се отцеди водата бързо, без натрупвания на вода, е чисто и хигиеничноЛесно се изчиства и се измива.Или може да се разточва и се поставя върху край, за да може той бързо да изсъхне.【?????? ??????】 Тази подложка е добре изработен и здрав.Противоскользящий подложка за баня Yolife, който може да се пере в машина, има размери 24,8 15,7 инча. 【?????? ??????】 Тази подложка е добре изработен и здрав.Този сверхпрочный мат не само неутрален цвят, който е подходящ за банята, но и предпазва от сапунена вода за допълнителна предпазна мярка.Можете да го сложи на рамо, и той лесно изсъхва в банята.Или може да се разточва и се поставя върху край, за да може той бързо да изсъхне.Събраните данни показват, че с вана и коритото за къпане са потенциално опасното място и може да стане причина за битови травми.Във всеки случай, вашето удовлетворение е наш основен приоритет.По този начин, нескользящий мат - незаменим нещо за вашата баня. 【???????? ??? ??????】 Удобно е да се отцеди водата бързо, без натрупвания на вода, е чисто и хигиенично. 【????】 Не се препоръчва да се прилага върху текстурирани или негладкие повърхността. 【????? ?????】 Предлагаме ви 12-месечна безплатна услуга за връщане и размяна.Ние работим усилено, за да се създаде добра изтривалка за баня, съчетаващ атрактивен външен вид, надеждност и дълготрайност чрез подходящ размер, удобен подкрепа и чудесен противоскользящим характеристики.Закрепете нещастници, преди да използвате.Това може да подобри сигурността, а също така предоставят удобна опора по време на вземане на душ.Направи това е по-Безопасно.Тази подложка е необходим, за да имат надежден противоскользящий подложка за баня.Изборът на подходяща подложка за вана зависи от това какъв стил, цвят, размер, материал и колко е удобно и е трайна.Ние също правим всичко възможно, за да ви предоставим отговарят на изискванията на продукт и ако имате някакви полезни съвети по отношение на нашето развитие или нашите продукти, ние ще се радвам да ги чуя от теб.Направи това е по-Безопасно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория