.

.

New
Много Меки Флокированные Постелки за баня 18 X 26 Абсорбиращи Нескользящие Постелки За Баня, Врата на Мат от Микрофибър, Дебел Килим, Който Може да се Пере в машина, По?

Много Меки Флокированные Постелки за баня 18 X 26 Абсорбиращи Нескользящие Постелки За Баня, Врата на Мат от Микрофибър, Дебел Килим, Който Може да се Пере в машина, Подложка за вана, Душ, Баня, Листа на открито

BGN 12.46

Налично
Налично

Ние съчетаваме комфорт, издръжливост и елегантен дизайн на продуктите, за да ви представя с най-добри впечатленияШироко се използва в банята, тоалетката маса, къща за почивка, основната баня, детска банята, спалнята за гости, всекидневна.Плътно в близост до земята, непроницаема за вода, подложка здрав, нескользящий, издръжлив. !!!ВНИМАНИЕ!!! — Поставяйте мат само върху ЧИСТА СУХА ГЛАДКА ЕТАЖ. ?【Мек на допир пухкав плюш】 Изключително мек и плътен флокированный подложка от микрофибър могат да успокояват уморените крака и защита на пръстите на краката от студ на пода. !!!ВНИМАНИЕ!!! — Поставяйте мат само върху ЧИСТА СУХА ГЛАДКА ЕТАЖ.Всеки път, когато излизате от душ или вана, можете да се насладите на изключителен комфорт.?【Супер абсорбиращи и бързо съхнещи】 Флокированные изработена от хиляди microfibers. ?【Защита от подхлъзване и сигурност】Този флокированный подложка за вана е изработена от висококачествени TPA-основи и микроволоконной повърхността.Поставете го на входа, нека това да е първият обект, за да поздрави гостите.Той е предназначен за усвояване на вода, бързо да изсъхнат краката, а високата му водопоглощающая способност може бързо да се направи пода в банята си суха и чиста. ?【Лесен за почистване и миене в машина】 Машинно пране и лесно сушене, удобно, спестява време и енергия. ?【Супер абсорбиращи и бързо съхнещи】 Флокированные изработена от хиляди microfibers.Незабавно абсорбира вода, подложка запазва настилка суха, да се радвате на приятен външен вид и функционалност.Ние се стремим да предоставим на клиентите по-добър живот на обикновените услуги.Водата под мат може да доведе до пропуск.Широко се използва в банята, тоалетката маса, къща за почивка, основната баня, детска банята, спалнята за гости, всекидневна.Вашето кученце ще се хареса да се вози на него и спи, защото той е удобен и мек.Плътен и удебелена флокированная тъкан помага да защитите вашия етаж от капки вода, когато излизаш от душа, ваната или се готвите у мивки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория